Passie voor polyester

Moderne jachtmakelaar

GrandYachts is gelegen aan de Maas in Wanssum. Vanuit onze eigen locatie worden alle jachten inpandig bewerkt en daarna verkocht vanuit onze inpandige showroom. We bieden een zeer ruime keuze in polyester motorjachten van bekende merken als Azimut, Fairline, Astondoa, Absolute, Princess, Ferretti, Sunseeker, Cranchi en Mochi. En, ook niet onbelangrijk, onze prijzen zijn ongekend scherp!
De eigenaren van GrandYachts, John Kelders en Bram de Groot, zijn gepassioneerde watersporters. Het eerste motorjacht werd gekocht in 1988 en sindsdien is er een enorme knowhow opgebouwd als het gaat om polyester schepen. Anno 2014 vonden we het tijd voor een nieuwe, moderne manier van jachtmakelaardij.

Wij kopen jachten in voor eigen voorraad

In tegenstelling tot andere makelaars – die uitsluitend bemiddelen – koopt GrandYachts eigen jachten in. We speuren de binnen- en buitenlandse markt af naar bijzondere kansen. U vindt deze jachten in onze showroom in Wanssum. U vaart er zó mee weg!

Uitstekend geoutilleerd

GrandYachts beschikt over alle denkbare faciliteiten: Een eigen showroom, een werkhal, een 32 tons kraan en een zeer speciale 35 tons hydraulische trailer. Daarnaast hebben wij onze eigen servicespecialisten en een poetsteam. We werken verder zeer nauw samen met bedrijven die uw boot kunnen transporteren. Waar dan ook naar toe. Kortom, u kunt zorgeloos varen met een jacht dat altijd startklaar en gepoetst voor u klaar ligt op de locatie die u wenst.

Buitenlandse thuishaven?

In ons aanbod vindt u uiteraard ook jachten met een buitenlandse thuishaven. Bent u geïnteresseerd in zo’n jacht? Dan zal onze persoonlijke begeleiding u prettig verrassen. Zo regelen we de bezichtiging van A tot Z (inclusief vliegtickets en hotel) en zal onze eigen gecertificeerde expert het schip grondig keuren. Wilt u tot aankoop overgaan? Wij verzorgen voor u de hele ‘papierwinkel’. Ook zaken als servicebeurt, poetsen en het transport naar de locatie van uw keuze, worden door ons geregeld. Tot in de finesses! Het enige dat u zelf hoeft te doen is… zorgeloos genieten.

Geen courtage

GrandYachts werkt niet op basis van de gebruikelijke courtage van 8%. Waarom niet? Omdat we zelf (als koper van een jacht) meermaals hebben ervaren dat deze werkwijze snel leidt tot disbalans. Wat dan wel? Wij maken vooraf met u duidelijke afspraken over onze kosten voor de aankoop- en/of verkoopbemiddeling, waarbij win-win het uitgangspunt is.